Dobrodošli, posetioc! [ Registracija | Login

Zavese – elegancija u Vašem domu

Enterijer 23/04/2014

Zavese predstavljaju jedan od važnih detalja koje će Vašem domu pružiti toplinu i eleganciju. Prilikom uređenja Vašeg prostora potrebno je da vodite računa i o vrsti kao i o boji Vaše zavese, kako bi ona dala jedinstveni pečat svakoj prostoriji u Vašem domu.

Osim estetskog izgleda zavese poželjno je da pri izboru zavese obratite pažnju i na njenu funkcionalnost, tj. da li Vam je potrebna zavesa za kupatilo, kuhinju, spavaću ili dnevnu sobu.

11Na tržištu danas postoji širok asortiman vrsta zavesa. Ukoliko želite jednostavne zavese koje se lako održavaju, za Vas su pravi izbor pamučne zavese. One se lako peru, otporne su na visoke temperature.

Ako želite da Vašem prostoru date pečat luksuza, možete ga opremiti koristeći zavese od pliša. Zavese od pliša se mogu naći u različitim bojama pa ih možete uklopiti u svakom prostoru. Prijatne su na dodir jer se dobijaju preradom svile ili pamuka. Zavese od pliša ne propuštaju svetlost i boja im je izuzetno postojana.

Ukoliko želite da Vaš prostor odiše elegancijom, onda su za Vas pravi izbor zavese od markizeta. Lepršave su, veoma tanke i sigurno će Vaš prostor oplemeniti i pružiti mu jedan viši stepen elegancije.

Ako želite da u Vaš prostor unesete malo živosti i energije, tu su zavese od organdina. Prozirne su i veoma tanke, a boje na zavesama se mogu prelivati i kombinovati, pa Vaša soba u različitim delovima dana može pri dnevnoj svetlosti da izgleda potpuno drugačije.

10Ukoliko imate potrebu da zatamnite sobu, možete koristiti zavese od draperije. Postoje različite vrste ovih zavesa, pa tako draperije od mikrofibera će Vašem prostoru osim zatamnjivanje, dati dozu dubine i punoće. Draperije od tafta će Vašem prostoru dati pečat elegancije i estetike, a draperije od satena će svoji izgledom i dekoracijom oplemeniti i osvežiti Vaš prostor.

Zavesa predstavlja dekorativni element svakog prozora. Ako želite da učinite Vaš enterijer potpunim, od velike važnosti je da zavese budu adekvatno odabrane i kvalitetno sašivene. One Vas štite od sunca, toplote, zvuka. Kažu o ukusima ne treba raspravljati, pa ukoliko planirate uređenje doma, na raspolaganju Vam je širok izbor razlilčitih vrsta zavesa koje će u vaš prostor uneti stil i eleganciju.

Jedan odgovor za “Zavese – elegancija u Vašem domu”

 1. Hi admin, i’ve been reading your site for some time and I really like coming back here.
  I can see that you probably don’t make money
  on your page. I know one simple method of earning money,
  I think you will like it. Search google for:
  dracko’s tricks

Postavi odgovor

 • Igre za dekoraciju

  od na 25/06/2012 - 0 Komentari

  Organizacija različitih zabava, a posebno ukrašavanje prostorija za proslave, dekorisanje torti, zatim pojedinih kutaka u vašem domu je nešto u čemu uživate. Zabavite se i u virtualnom svijetu na isti način. Igrajući ovakve igrice nikada vam ne može ponestati materijala ili ideja, a posebno interesantno je to što sve možete realizovati sa samo par klikova na vaš računarski miš.

 • Zavese - elegancija u Vašem domu

  od na 23/04/2014 - 1 Komentari

  Zavese predstavljaju jedan od važnih detalja koje će Vašem domu pružiti toplinu i eleganciju. Prilikom uređenja Vašeg prostora potrebno je da vodite računa i o vrsti kao i o boji Vaše zavese, kako bi ona dala jedinstveni pečat svakoj prostoriji u Vašem domu. Osim estetskog izgleda zavese poželjno je da pri izboru zavese obratite pažnju i na njenu funkcionalnost, tj. da li Vam je potrebna zavesa za kupatilo, kuhinju, spavaću ili dnevnu sobu.

 • Dekorativna rasveta – nakit za vaš prostor

  od na 12/07/2016 - 1 Komentari

  Ukoliko želite da vaš prostor zablista u punom sjaju dekorativna rasveta je ono što vam je potrebno. Ona dodaje specijalne efekte, personalizuje i ističe ono najbolje u svakom enterijeru, bilo da je reč o domu ili poslovnom okruženju. Dekorativna rasveta neretko proizvodi manju količinu svetlosti od potrebne, ali veliki broj različitih oblika, boja i materijala ukrasnih svetiljki daje neiscrpne mogućnosti za njihovo kombinovanje.

 • Posteljine od satena

  od na 31/12/2014 - 0 Komentari

  Ukoliko želite da Vaš enterijer odiše udobnošću i elegancijom neophodno je da ga osvežite kvalitetnom i udobnom posteljinom. U zavisnosti od materijala od kog je napravljena posteljina, zavisi i njena mekoća. Ukoliko želite da Vaša posteljina bude izrađena od najfinijeg materijala, za Vas su onda pravi izbor posteljine od satena.

 • Dekoracija svadbi

  od na 08/04/2015 - 0 Komentari

  Svadbena dekoracija je jedan od najvažnijih aspekata Vašeg venčanja. Cvetna dekoracija ostavlja onaj prvi utisak kad se uđe u prostor i daje Vašem venčanju jedinsvenu atmosferu i raspoloženje. Svadbena dekoracija je i najefektniji vizuelni doživljaj naročito na svadbenoj proslavi. Zbog svega toga traba joj posvetiti maksimalnu pažnju.