Dobrodošli, posetioc! [ Registracija | Login

Igre za dekoraciju

Internet 25/06/2012

Organizacija  različitih zabava, a posebno ukrašavanje prostorija za proslave, dekorisanje torti, zatim pojedinih kutaka u vašem domu je nešto u čemu uživate. Zabavite se i u virtualnom svijetu na isti način. Igrajući ovakve igrice nikada vam ne može ponestati materijala ili ideja, a posebno interesantno je to što sve možete realizovati sa samo par klikova na vaš računarski miš.

Jedna od interesantnih igrica sa dekorisanjem je Princes Cake Game. Pomoću ove igrice možete na rezličite načine ukrasiti rođendansku tortu u obliku princeze. Zabavite se birajući blještave ukrase na vašoj virtualnoj torti i uveselite nekog poznanika sličnom tortom i u stvarnosti. Takođe, imate razne verzije ovog tipa igrica kao što su: Birthday Cake Decorating, Christmas Cake Decorating i druge.

Ukoliko je ipak dekorisanje prostorija ono u čemu uživate tu su igrice tipa: New Princess Room, Royal Fashion Prncess Room, Epic Gingerbread House. Ovdje možete ukrašavati različite prostorije dodajući namještaj, zavjese, tepihe u raznim bojama a da se nimalo ne umorite premještajući ih sa mjesta na mjesto. Naravno, sve se to dešava sa par pokreta miša na vašem računaru.

Organizovanje proslava je nešto sa čim možete da se poigrate u igricama tipa: Chrismas House, Underwater World Party, Valentine’s  Day Party i duge. Ovdjeće vas dočekati spisak stvari koje trebate uraditi da bi organizovali rođendansku, božićnu ili neku drugu proslavu. U virtualnom svijetu svaka proslava će sigurno biti uspješno organizovana.

Da bi nekom e došli na neku od ovih proslava trebate i poklone. Ukrašavanje poklona za različite prigode zadaci su sljedećih igrica: Valentine’s Gift, Mother’s Day Card, Easter Buny and Colorful Eggs Game i druge. Izaberte interesantan ukrasni papir, napravite sami koristan poklon i ukrasite jaja za Uskrs pomoću ovih igrica.

Nakon što organizujete proslavu i izaberete poklone vjerovtno ćete poželjetii da se uredite za neku od ovih prilika. Sve to možete uz igrice: Beach Makeover, Bracey Girl, Stunning Wedding dresses.

Virtualan svijet je svijet zabave kojoj nikada nema kraja. Ne može vam ponestati ideja, materijala ili svih onih drugih sitnica koje ometaju vaše dekorisanje u stvarnom svijetu. Izaberite neke od navedenih igrica i postanite slavni stilista, dekorater ili organizator vjenčanja za samo par minuta vašeg vremena. Većinu ovih igara naćićete na sajtu  Igrice450.

Nema Tagova

  

Postavi odgovor

 • Igre za dekoraciju

  od na 25/06/2012 - 0 Komentari

  Organizacija različitih zabava, a posebno ukrašavanje prostorija za proslave, dekorisanje torti, zatim pojedinih kutaka u vašem domu je nešto u čemu uživate. Zabavite se i u virtualnom svijetu na isti način. Igrajući ovakve igrice nikada vam ne može ponestati materijala ili ideja, a posebno interesantno je to što sve možete realizovati sa samo par klikova na vaš računarski miš.

 • Zavese - elegancija u Vašem domu

  od na 23/04/2014 - 1 Komentari

  Zavese predstavljaju jedan od važnih detalja koje će Vašem domu pružiti toplinu i eleganciju. Prilikom uređenja Vašeg prostora potrebno je da vodite računa i o vrsti kao i o boji Vaše zavese, kako bi ona dala jedinstveni pečat svakoj prostoriji u Vašem domu. Osim estetskog izgleda zavese poželjno je da pri izboru zavese obratite pažnju i na njenu funkcionalnost, tj. da li Vam je potrebna zavesa za kupatilo, kuhinju, spavaću ili dnevnu sobu.

 • Dekorativna rasveta – nakit za vaš prostor

  od na 12/07/2016 - 1 Komentari

  Ukoliko želite da vaš prostor zablista u punom sjaju dekorativna rasveta je ono što vam je potrebno. Ona dodaje specijalne efekte, personalizuje i ističe ono najbolje u svakom enterijeru, bilo da je reč o domu ili poslovnom okruženju. Dekorativna rasveta neretko proizvodi manju količinu svetlosti od potrebne, ali veliki broj različitih oblika, boja i materijala ukrasnih svetiljki daje neiscrpne mogućnosti za njihovo kombinovanje.

 • Posteljine od satena

  od na 31/12/2014 - 0 Komentari

  Ukoliko želite da Vaš enterijer odiše udobnošću i elegancijom neophodno je da ga osvežite kvalitetnom i udobnom posteljinom. U zavisnosti od materijala od kog je napravljena posteljina, zavisi i njena mekoća. Ukoliko želite da Vaša posteljina bude izrađena od najfinijeg materijala, za Vas su onda pravi izbor posteljine od satena.

 • Dekoracija svadbi

  od na 08/04/2015 - 0 Komentari

  Svadbena dekoracija je jedan od najvažnijih aspekata Vašeg venčanja. Cvetna dekoracija ostavlja onaj prvi utisak kad se uđe u prostor i daje Vašem venčanju jedinsvenu atmosferu i raspoloženje. Svadbena dekoracija je i najefektniji vizuelni doživljaj naročito na svadbenoj proslavi. Zbog svega toga traba joj posvetiti maksimalnu pažnju.