Dobrodošli, posetioc! [ Registracija | Login

Dekoracija svadbi

Razno 08/04/2015

dekoracija svadbiSvadbena dekoracija je jedan od najvažnijih aspekata Vašeg venčanja. Cvetna dekoracija ostavlja onaj prvi utisak kad se uđe u prostor i daje Vašem venčanju jedinsvenu atmosferu i raspoloženje. Svadbena dekoracija je i najefektniji vizuelni doživljaj naročito na svadbenoj proslavi. Zbog svega toga traba joj posvetiti maksimalnu pažnju.

Perlita studio za dekoraciju se bavi dekoracijom svih vrsta proslava i veliku pažnju poklanja cvetnoj dekoraciji. Da bi Vam restoran izgledao lepo ne morate potrošiti malo bogatstvo. Budite samo maštoviti.

Postoji neograničen broj raznih varijacija na temu dekoracija. Ne plašite se da malo i eksperimentišete, pa čak i ako ste za belu varijantu, unesite malo boje u vaš prostor, u vidu navlaka ili mašna za stolice.

U svakom restoranu možete videti u ponudi navlake za stolice. Postoji više vrsta, ali uglavnom ih određuje sam oblik stolice, a svakako možete da utičete na sam izgled prostora u kome se održava Vaša proslava.

Perlita studio za dekoraciju Vam može pomoći da realizujete vaše ideje, ali i da budu uz Vas i pomognu  Vam savetom ili predlogom. Na kraju svega postoji samo jedan cilj, a to je da Vi budete zadovoljni.

dekoracija vencanjaSvako venčanje ima svoju priču koja određuje ukrašavanje i dekorisanje prostora. Izabrati vrstu cveća, boju i oblik vaza nije lako jer je izbor veliki. Niske četvrtaste i okrugle akvarijum vaze za pupoljke ili male cvetne aranžmane.  Visoke vaze različitog oblika za elegantne visoke kale ili neko drugo cveće, a idealno se slaže i sa suvim ukrasnim granjem ili ipak vaze srednje visine koje se mogu koristiti i za visoke i za niske aranžmane… Sve to se može kombinovati pored cveća sa kamenčićima, perijem, kristalim, ukrasnim trakama…

Za koje god vaze i cvetne aranžmane da se odlučite Perlita studio za dekoraciju će se potruditi  da izmami uzdahe Vašim gostima.

Ne smemo da zaboravimo da pomenemo i salvete jer su postale neizbežan detalj svakog stola. Pravljenjem različitih oblika salveta dobijate zanimljivu dekoraciju na stolu, a Vašim gostima pružate prijatan obrok. Savijanje i ukrašavanje salveta sada je kreativan i jako zabavan zadatak koji u velikoj meri doprinosi boljem utisku za stolom. Takođe možete i da se igrate i naručite štampane salvete koje su postale jako popularne poslednjih par godina. Osmislite poruku zahvalnosti za Vaše goste, poželite im dobrodošlicu ili jednostavno odštampajte Vašu fotografiju na salveti i tako ćete jednim zanimljivim detaljem upotpuniti dekoraciju i izmamićete osmeh svakom vašem gostu.

Ukoliko želite da Vaš najlepši dan ostane u neizbrisivom sećanju Vama i Vašim gostima Perlita studio za dekoraciju pomoći će Vam oko svih sitnih detalja koji ne mogu ostati nezapaženi i upotpuniće doživalja svim Vašim gostima.

Možda već imate viziju Vašeg dana iz snova?! Ako ne Perlita studio će Vam pomoći u tome da pronađete inspriraciju u njihovoj galeriji slika. Uz malu pomoć stručnjaka možete učiniti Vaš poseban dan divnim i nezaboravnim.

Pozovite ih da zajedno osmislite  Vaše venčanje iz snova.

Postavi odgovor

 • Igre za dekoraciju

  od na 25/06/2012 - 0 Komentari

  Organizacija različitih zabava, a posebno ukrašavanje prostorija za proslave, dekorisanje torti, zatim pojedinih kutaka u vašem domu je nešto u čemu uživate. Zabavite se i u virtualnom svijetu na isti način. Igrajući ovakve igrice nikada vam ne može ponestati materijala ili ideja, a posebno interesantno je to što sve možete realizovati sa samo par klikova na vaš računarski miš.

 • Zavese - elegancija u Vašem domu

  od na 23/04/2014 - 1 Komentari

  Zavese predstavljaju jedan od važnih detalja koje će Vašem domu pružiti toplinu i eleganciju. Prilikom uređenja Vašeg prostora potrebno je da vodite računa i o vrsti kao i o boji Vaše zavese, kako bi ona dala jedinstveni pečat svakoj prostoriji u Vašem domu. Osim estetskog izgleda zavese poželjno je da pri izboru zavese obratite pažnju i na njenu funkcionalnost, tj. da li Vam je potrebna zavesa za kupatilo, kuhinju, spavaću ili dnevnu sobu.

 • Dekorativna rasveta – nakit za vaš prostor

  od na 12/07/2016 - 1 Komentari

  Ukoliko želite da vaš prostor zablista u punom sjaju dekorativna rasveta je ono što vam je potrebno. Ona dodaje specijalne efekte, personalizuje i ističe ono najbolje u svakom enterijeru, bilo da je reč o domu ili poslovnom okruženju. Dekorativna rasveta neretko proizvodi manju količinu svetlosti od potrebne, ali veliki broj različitih oblika, boja i materijala ukrasnih svetiljki daje neiscrpne mogućnosti za njihovo kombinovanje.

 • Posteljine od satena

  od na 31/12/2014 - 0 Komentari

  Ukoliko želite da Vaš enterijer odiše udobnošću i elegancijom neophodno je da ga osvežite kvalitetnom i udobnom posteljinom. U zavisnosti od materijala od kog je napravljena posteljina, zavisi i njena mekoća. Ukoliko želite da Vaša posteljina bude izrađena od najfinijeg materijala, za Vas su onda pravi izbor posteljine od satena.

 • Dekoracija svadbi

  od na 08/04/2015 - 0 Komentari

  Svadbena dekoracija je jedan od najvažnijih aspekata Vašeg venčanja. Cvetna dekoracija ostavlja onaj prvi utisak kad se uđe u prostor i daje Vašem venčanju jedinsvenu atmosferu i raspoloženje. Svadbena dekoracija je i najefektniji vizuelni doživljaj naročito na svadbenoj proslavi. Zbog svega toga traba joj posvetiti maksimalnu pažnju.